Swema Trading AB

Swema startades 1984 och är ett komplett luftvårdsföretag med produkter som luftrenare, luftfuktare, luftavfuktare och ozonaggregat. Under åren har vi byggt upp ett gediget kunnande om luft och luftrening och vi utvecklar löpande nya produkter och lösningar.

 

Airmaster är vårt eget varumärke som står för luftrenare och luktsaneringsaggregat.

 

Airmaster Nova är en luftrenare för hem och kontor som vi tillverkar sedan tjugo år tillbaka med stor framgång. Luftrenaren arbetar med uv-ljus och jonisering och är mycket omtyckt av allergiker och astmatiker och används inom äldreboende och sjukvård.

 

Airmaster BlueLine är en serie högeffektiva ozonaggregat (även kallade ozongeneratorer) som används för luktborttagning och desinfektion. BlueLine finns som bärbara aggregat för sanering av lägenheter, hotellrum bilar mm, men också för fast installation, vid luktborttagning i soprum, rening av frånluft i kök samt rening och desinfektion av vatten.

 

Boneco och AoS står för våra luftfuktare som vi importerar från Schweiz. Sortimentet består av luftfuktare som arbetar med kallavdunstning, ultraljudsfuktare och lufttvättare som både fuktar och renar luften. Alla luftfuktarna kan utrustas med en jonisk silverstav som håller vattnet bakteriefritt.

 

Våra sorptionsavfuktare lämpar sig väl vid fukt i fritidshus, källare och tvättstugor. Vid problem med fukt i krypgrund och torpargrund har vi speciella krypgrundsavfuktare.

 

Förutom våra produkter för en bra inomhusmiljö så har vi kvar vår agentur från HMF i Tyskland som under varumärket Biocomfort tillverkar massageapparater för personligt välbefinnande.


Vi befinner oss i egna lokaler i Limhamn, ca 10 minuters bilväg ifrån Malmö centrum. 
Nära till kontinenten, eftersom vi exporterar våra Airmaster produkter främst till vårt dotterbolag Persson GmbH utanför Hamburg.

Vi söker hela tiden nya affärspartner för våra olika produkter. Det kan vara återförsäljare, installationsföretag, saneringsföretag och importörer.

Villkor

Fraktfritt vid order över 500:- (gäller inom Sverige).
Vid order under 500:- debiteras en fraktkostnad på 50:-
Leverans mot faktura.

Jobba hos oss

Just nu söker vi inga nya medarbetare.

Pressmeddelande / pressmaterial


Pressrum på Mynewsdesk: http://www.mynewsdesk.com/se/swema-trading

Bildbank på Flickr: https://www.flickr.com/photos/swema-trading

Kanal på Youtube: https://www.youtube.com/user/SwemaTrading

Swema Trading AB
Design och produktion av Corax Digital Productions