Swema Airmaster Sweden AB

Swema Airmaster Sweden AB (tidigare Swema Trading AB) startades 1984 av Åke Persson, sedan Januari 2020 så tillhör företaget Wood´s koncernen, mest kända för sina effektiva avfuktare.

Swema Airmaster är ett komplett luftvårdsföretag med produkter som luftrenare, luftfuktare, luftavfuktare och ozonaggregat. Under åren har vi byggt upp ett gediget kunnande om luft och luftrening och vi utvecklar löpande nya produkter och lösningar.

Wood´s Airmaster det gemensamma varumärket för våra i Sverige utvecklade och producerade ozonaggregat Även kallade ozongeneratorer eller luktsaneringsaggregat. Wood´s Airmaster Ozonaggregat används för luktborttagning och desinfektion. Wood´s Airmaster finns som bärbara aggregat för sanering av lägenheter, hotellrum bilar mm, men också för fast installation, vid luktborttagning i soprum, rening av frånluft i kök samt rening och desinfektion av vatten.

Vi söker hela tiden nya affärspartner för våra olika produkter. Det kan vara återförsäljare, installationsföretag, saneringsföretag och importörer.

Villkor

Fraktfritt vid order över 1000:- (gäller inom Sverige).
Vid order under 1000:- debiteras en fraktkostnad på 50:-
Leverans mot faktura.


Kanal på Youtube: https://www.youtube.com/user/SwemaTrading

Swema Trading AB
Design och produktion av Corax Digital Productions